Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


-Mama,miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját.
-Mert én nő vagyok - válaszolta az asszony.
-Ezt nem értem! - mondja a kisfiú.
-És ezt soha nem is fogod megérteni...- válaszolta a gyermekét átölelte az anya.
Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is.
-Papa,miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?
-Minden nő ok nélkül sír. - ez volt minden amit az apa válaszolt.
A fiúcska felnőtt,férfi lett,és még mindig kereste a választ,vajon miért sírnak időközönként a nők. Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat. Az Atya elgondolkozva válaszolt:
-Amikor a nőt teremtettem,valami különlegeset alkottam. Oly erőssé tettem a vállát,hogy a világ terheit elbírja,mégis oly gyengéddé hogy vígasztalást is tudjon adni. Oly belső erőt adtam neki,ami lehetővé teszi,hogy akkor is tovább menjen,amikor már mindenki más feladja,hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül. Oly mély érzéseketadtam neki,amelyeket gyermekeit mindig és minden körülmények között szereti,még akkor is,ha a gyermek őt mélyen megbántotta. Oly erőt adtam neki,mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti és elviseli,és azért alkottam a férfi oldalbordájából,hogy vigyázzon férje szívére. Oly bölcsességet adtam neki,hogy tudja egy jó férj soha nem sérti meg a feleségét,mégis néha próbára teszi a nő érzéseit, határozottságát és kitartását,hogy szikla szilárdan férje mellett áll-e. És végezetül könnyeket is adtam neki,hogy sírhasson. A könnyek kizárólag az övéi,és annyit használ belőlük,amennyire csak szüksége van.
Látod: Egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ amit éppen visel,vagy az alakjától amilyen az ő formasága,de még nem is attól ahogyan a haját hordja. Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel,mert ez a szíve kapuja,ahol a szeretet lakozik. Hisz minden nő szép aki szeret.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Elérhetőség

Katona Nikolett

nikoca94@freemail.hu


Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 7
Összes: 228872
Hónap: 5224
Nap: 187