Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elmélyülten húzta a vonalat a homokba. Én csak mosolyogtam rajta,hisz olyan nevetségesnek tűnt, ahogy egy fiatalember erőlködik,hogy a hőmértanilag pontos legyen. Talán körzőt is használt volna,ha nem mérföldekre vagyunk a civilizációtól. Rajzoltak nekem már sok mindent gyerekkoromban,legtöbbször piros kis szívet,de egy idilli családi képre is emlékszem,amit valamelyik kis hódolómtól kaptam még évekkel ezelőtt. De még senki sem akart nekem kört rajzolni a homokba az éjszaka közepén. De Ő megtette.
-Tudod,sokat gondolkoztam,mit adhatnék neked a mai különleges napra - szólalt meg miután befejezte a rajzolást.
-A születésnapom csak jövőhónapban lesz - ellenkeztem vele. Megfogta a kezem és a kör közepébe állított.
-Mikor kisgyerek voltam,egy nap édesanyám lehozott a partra - folytatta. - Fogócskáztunk,homokvárakat építettünk,miután kellőképpen elfáradtunk leültünk a homokba. Váratlanul kezébe vett egy kavicsot,mellyel egy kört rajzolt. Felemelt és a kör közepébe ültetett. Majd azt mondta: "Van egy világ a lelkemben,talán pont ilyen alakja van,melynek Te vagy a közepén."
Megöleltem.
Hosszú percekig csak álltunk egymásba fonódva,anélkül,hogy bármelyikünk is megszólalt volna. Kapcsolatunk legszebb pillanatai voltak. Azóta évek teltek el,a diák szerelem elmúlt. Az életem során rengetegszer kaptam már szivet képeslapra,bögrére vagy épp ágyneműre nyomtatva. De csak azon a nyári éjszakán, csak akkor egyszer,kaptam valkitől egy kört, melybe egy egész világot zárt.

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Elérhetőség

Katona Nikolett

nikoca94@freemail.hu


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 220119
Hónap: 3741
Nap: 102